Τετάρτη , 19 Αύγουστος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Παρέμβαση της Μαρίας Ζαχαρία για το δημογραφικό  στην Επιτροπή Εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Παρέμβαση της Μαρίας Ζαχαρία για το δημογραφικό  στην Επιτροπή Εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 

Ακολουθεί η παρέμβαση της Ευρωβουλευτού κυρίας Μαρίας Ζαχαρία για το δημογραφικό στην στην  «Επιτροπή Εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

“Στην ομιλία της Πολωνής Υπουργού για την Τρίτη Ηλικία, η οποία πρότεινε ναβρούμε κίνητρα για τους ηλικιωμένους να συνεχίζουν να δουλεύουν μετά τα 70 ως λύση για το δημογραφικό πρόβλημα, ανέφερα τις δικές μου αντιρρήσεις.

Δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε τους ηλικιωμένους, οι οποίοι έχουν ήδη προσφέρει τόσα πολλά στην κοινωνία. Η λύση δεν είναι να τους αναγκάσουμε να δουλεύουν περισσότερο, αλλά να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μια αξιοπρεπή ζωή για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το δημογραφικό πρόβλημα απαιτεί κοινωνικές πολιτικές που στηρίζουν τους ηλικιωμένους με πρόσβαση σε συντάξεις και υγειονομική περίθαλψη, και όχι με το βάρος της εργασίας μέχρι τα 70 και πέρα.

Η λύση δεν βρίσκεται στην εκμετάλλευση, αλλά στην υποστήριξη όλων των γενεών, για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον.

Μαρία Ζαχαρία”

Η κυρία Μαρία Ζαχαρία είναι εκλεγμένη  ευρωβουλευτής με την παράταξη  “Πλεύση Ελευθερίας” της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου και εκπροσωπεί την  Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Δείτε  το βίντεο με την ομιλία της κ.Ζαχαρία  εδώ:  https://www.facebook.com/61570853642924/videos/584653564556976

 

Related Articles

Spirit Supplies: Προσλαμβάνει!

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο τροφίμων και στην τροφοδοσία τελικών σημείων αναζητά...

ATTICA GROUP is hiring: Junior Legal Counsel

About the job Our people are our strength. We partner with those...

ΠΕΡΑΜΑ-Δήμαρχος Λαγουδάκος: Ασφάλεια τη νύχτα και τη μέρα με ολοκληρωμένο σύστημα καμερών και ολονύχτιων περιπολιών

Μετά τις κάμερες ασφαλείας, και βραδινές περιπολίες αστυνόμευσης στο Πέραμα φέρνει ο...

ΣΕΒ: Παραγωγικότητα, ο επόμενος καταλύτης ανάπτυξης

Από τον Γενικό Διευθυντή του ΣΕΒ, κ. Γιώργο Χριστόπουλο     «Η...