Τρίτη , 28 Ιούλιος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στο Ηράκλειο Κρήτης
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026 ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ», που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων στα περίχωρα του Ηρακλείου.

Ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκεμεταξύ άλλων,  στο σημαντικό ρόλο των συνδικαλιστικών φορέων σε μια εποχή  που οι επαγγελματίες δοκιμάζονται καθημερινά από την  ακρίβεια, την αβεβαιότητα και τις συνεχείς αλλαγές στην αγορά. Καταλήγοντας ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά αντοχής, προσαρμογής και προόδου για όλους.

 

Ακολούθως και εκ’ μέρους των συναδέλφων του Σωματείου του Ν. Ηρακλείου, ο κ. Παγιάτης βράβευσε τον κ. Γιώργο Ανδρουλάκη για την πολύτιμη συνεισφορά του στον κλάδο των δομικών κατασκευών Αλουμινίου & Σιδήρου. Ο κ. Γιώργος Ανδρουλάκης υπήρξε ο πρώτος Προέδρος της ΠΟΒΑΣ, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Σωματείου Ηρακλείου Κρήτης.Από την πλευρά του ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον τίμησαν με αυτό το βραβείο για την προσφορά του στον κλάδο, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου.

 

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί τον Πρόεδρο κ. Στέλιο Καλαφατάκη και το Δ.Σ. του Σωματείου Ηρακλείου, για την πρόσκληση και την φιλοξενία

Related Articles

Σύλληψη Πλοιάρχου Φ/Γ-Ο/Γ στο Κερατσίνι

 Στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού Πλοιάρχου φορτηγού-οχηματαγωγού (Φ/Γ-Ο/Γ) πλοίου προέβησαν, τις μεσημβρινές...

Β. Κικίλιας από Κυλλήνη: «Το Λιμενικό στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών»

Η επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, η ασφαλής λειτουργία...

H ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου εγγράφεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO ως Μικτό Αγαθό

  Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Το...

Δήμος Πόρου: Απευθείας ανάθεση ύψους 29.115,20€ σε εταιρεία consulting

 Από τον καπετάν Πάνο Δεδελό Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω την αντιπολίτευση στον...