Παρασκευή , 3 Ιούλιος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Αστυπάλαιας
ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Αστυπάλαιας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Αστυπάλαιας

Την Πέμπτη 14/5, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννης Φραγκούλης και το μέλος της Δωδεκανησιακή παροικίας Αττικής         κ. Μαίρη Κουρτέση πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημαρχείο Αστυπάλαιας, στο πλαίσιο της εκδρομής της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κομηνέας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Καμπούρης.

Εκτός από την ενημέρωση στις τρέχουσες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας μας, συζητήθηκε διεξοδικά η δρομολόγηση ενεργειών για την επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου Απανταχού Αστυπαλαιέων.

Παρατηρήθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων, μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων, γεγονός που αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Δήμαρχος προσέφερε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ένα αντίτυπο από το εξαιρετικό λεύκωμα «ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ- ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» του Ελευθέριου – Φιλήμονα Ξάνθου.

 

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Related Articles

Η Celestyal επεκτείνεται στη Δυτική Μεσόγειο με τις νέες κρουαζιέρες«Μεσογειακή Οδύσσεια»

Η Celestyal παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στη Δυτική Μεσόγειο,...

AEGEAN 600: Το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού της ιστιοπλοΐας

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αιγαίο Το 6ο AEGEAN 600 συγκεντρώνει κορυφαία...

Το ΕΕΑ εγκαινιάζει νέο κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών εγκαινιάζει έναν κύκλο θεσμικών συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, με...

Θ. Παγιάτης, Πρόεδρος ΠΟΒΑΣ: Τα προβλήματα και οι πιέσεις που δέχονται οι ΜμΕ

Το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ δεν αποτελεί απλώς σημείο συνάντησης του κλάδου μας, αλλά έναν ζωντανό πυρήνα...