Παρασκευή , 4 Σεπτέμβριος 2026
Home AGENDA Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του περιπτέρου του Ε.Ε.Α. στην 90ή ΔΕΘ
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του περιπτέρου του Ε.Ε.Α. στην 90ή ΔΕΘ

  • Εγκαίνια την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου12:30, του περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην 90ή ΔΕΘ.
  • Παρουσία εκπροσώπων πολιτικής, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίων και επιχειρηματικής κοινότητας. Χαιρετισμοί από Νίκο ΠαπαθανάσηΡάνια ΘρασκιάΧρήστο Γιαννούλη.
  • Υποδοχή από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου μαζί με μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Δ.Σ.
  • ΕΕΑ διαθέτει δωρεάν χώρο σε περίπτερα, στηρίζει μέλη, ενισχύει προβολή επιχειρήσεων και τη σύναψη νέων συνεργασιών.

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, τα εγκαίνια του περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 2, Stand 7).

Στην τελετή των εγκαινίων θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ράνια Θρασκιά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, τους οποίους θα υποδεχθεί ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μαζί με μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Αναμένεται επίσης να παραστούν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Λάζαρος Κυρίζογλου, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι φορέων καθώς και σημαντικός αριθμός εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δίνει και φέτος δυναμικό «παρών» στη ΔΕΘ, αναδεικνύοντας έτσι τον ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Παράλληλα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το ΕΕΑ στηρίζει έμπρακτα τα μέλη του, διαθέτοντας δωρεάν χώρο για τη λειτουργία περιπτέρων στη φετινή ΔΕΘ. Με την πρωτοβουλία αυτή παρέχεται στις επιχειρήσεις-μέλη η δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενισχύσουν την προβολή τους και να πραγματοποιήσουν νέες επαφές και συνεργασίες.

 

 

Related Articles

Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας μέσα από 45 διαφορετικές καλλιτεχνικές ματιές!

«Ύβρις και Πτώση»: Η ιστορία της Σαλαμίνας περνά στον καμβά μέσα από...

MANAGER OF THE YEAR AWARDS: Nominate an Executive

Για 25η χρονιά, τα Manager of the Year Awards αναζητούν τους ανθρώπους...

Επικαιρότητα 31 Αυγούστου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου 1923: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα μετά...