Παρασκευή , 6 Νοέμβριος 2026
Home AGENDA Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ»
AGENDA

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ»

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ), στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του και των δράσεων εξωστρέφειας, συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ», έναν σημαντικό θεσμό για τον κλάδο της κατασκευής, της οικοδομής, των τεχνικών επαγγελμάτων και των συναφών επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Η Έκθεση θα διεξαχθεί από τις 23 έως και τις 25 Οκτωβρίου 2026 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου MetropolitanExpo  και ωράριο λειτουργίας: 10:00-20:00

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του, το ΒΕΠ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία και τη δικτύωση των επαγγελματικών φορέων, φιλοξενώντας στο περίπτερό του ομοσπονδίες και επαγγελματικούς φορείς που εκπροσωπούν σημαντικούς κλάδους της οικοδομικής και τεχνικής δραστηριότητας.

Στο περίπτερο του ΒΕΠ θα συμμετέχουν:

  • Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος (Ο.Ψ.Ε.)
  • Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου Πειραιά (ΕΝΚΑΣ Πειραιά)
  • Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά (Σ.Ε.Ε.Η.Π.)
  • Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (Ο.Β.Υ.Ε.)
  • Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)
  • Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (Π.Ο.Ε.Β.Υ.)

 

Η κοινή παρουσία των φορέων στο περίπτερο του ΒΕΠ αναδεικνύει τη σημασία της ενότητας, της συνεργασίας και της συλλογικής εκπροσώπησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των βιοτεχνών και των επαγγελματιών.

Μέσα από τη συμμετοχή του στην «ΟΙΚΟΔΟΜΗ», το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά επιδιώκει να ενισχύσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων-μελών του, να δημιουργήσει νέες δυνατότητες δικτύωσης και συνεργασιών και να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο της βιοτεχνίας και των τεχνικών επαγγελμάτων στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

 

Το ΒΕΠ καλεί τα μέλη του, τους επαγγελματίες, τους εκπροσώπους των φορέων και όλους τους επισκέπτες της έκθεσης να επισκεφθούν το περίπτερό του, στην Αίθουσα 4 με αριθμό C16   και να ενημερωθούν για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις δυνατότητες συνεργασίας.

 

 

Το Β.Ε.Π., με έμφαση στη βιοτεχνία, την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και την ανάδειξη Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Αργοσαρωνικού και Κυθήρων ως κέντρων παραγωγής και εμπορίου, στέλνει μήνυμα προόδου, συνεργασίας και ελπίδας.
Πρόεδρος Ιωάννης Μαστρονικόλας

Στοιχεία επικοινωνίας

+30 21 0417 6147

 

 

Related Articles

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Πειραι

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ   «3η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής έτους 2026», ...

Marine Money New Orleans

Marine Money and Partner, Wintrust Commercial Finance, will present our 5th annual...

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει

Όπως κάθε χρόνο, η καρδιά των γιορτών χτυπά στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του...