Παρασκευή , 3 Μάιος 2024
Home AGENDA ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ”: 2ο Κρητικό Πανηγύρι στον Πειραιά
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ”: 2ο Κρητικό Πανηγύρι στον Πειραιά

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»  διοργανώνει μια σπουδαία γιορτή, με τη σφραγίδα της κρητικής παράδοσης, θα διεξαχθεί στον Πειραιά, στην πλατεία που βρίσκεται μπροστά από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Νέο Φαλήρου. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1η Ιουλίου 2023   στις 20.30 διοργανώνεται το 2ο Κρητικό Πανηγύρι στον Πειραιά. Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» προσκαλεί τους πάντες στην εκδήλωση: «Κρητική Πανηγύρι».

Η σπουδαία αυτή γιορτή θα γίνει στην πλατεία, μπροστά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Νέου Φαλήρου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα γλεντήσουμε με τους:  Διονύση  Κορνηλάκη και  Γιάννη Κακλή όπου  θα αναλάβουν  να μας ξεσηκώσουν με  τους Κρητικούς ρυθμούς,  ενώ συμμετέχει και ο Θοδωρής Ποθουλάκης και τα χορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας.

Οπως τονίζουν οι διοργανωτές: «Μεταφέρουμε στον Πειραιά τα καλοκαιρινά γλέντια της Κρήτης και σας περιμένουμε να απολαύσετε βραστό, κρητικό πιλάφι και άλλα κρητικά καλούδια».

Για κρατήσεις θέσεων: 210 4171498

Related Articles

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Ο Χριστός έδωκε τον εαυτόν Tου ”λύτρον αντί πολλών”, για όλο τον κόσμο όλων των εποχών»

Στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πειραιώς Ιερούργησε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2 Μαΐου...

Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση 2023-2024 Βράβευση Δήμου Πειραιά και δύο σχολείων της πόλης μας

Ο Δήμος Πειραιά έλαβε ειδικό έπαινο ευχαριστίας, καθώς παρείχε άμεση και συνεχή...

Με  πυροτεχνήματα θα γιορτάσει την Ανάσταση ο Πειραιάς

Με λαμπρότητα θα γιορτάσει και εφέτος την Ανάσταση ο Δήμος Πειραιά, με ένα υπερθέαμα...

Με ομόφωνο ψήφισμά του  το  Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά εκφράζει  τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των Κέντρων Πρόληψης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά,  κατά τη συνεδρίαση του,  τη Μ. Δευτέρα,  29-4-2024, ενέκρινε  ομόφωνα και εξέδωσε ψήφισμα, εκφράζοντας  τη...