Ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό και γεμάτο χιούμορ κάλεσμα, απευθύνουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Jo Di μέσα από το νέο κοινό τους βίντεο, λίγες ώρες πριν από το 1ο Φεστιβάλ Ελευθερίας.
Από τον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, στέλνουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα!
Λένε τους μόνους λόγους για να… μην έρθει κάποιος στο Φεστιβάλ Ελευθερίας:
Μην έρθετε αν είστε ΟΚ με τα ψέματα που σας έχουν πουλήσει.
Μην έρθετε αν είστε ΟΚ με τους πλειστηριασμούς.
Μην έρθετε αν είστε ΟΚ με όλη αυτή τη διαπλοκή.
Μην έρθετε αν είστε ΟΚ με τη βία, την αστυνομοκρατία, τη λιτότητα και την τρομερή ακρίβεια.
Όλοι και όλες όμως που δεν είστε ΟΚ με όλα αυτά, σας περιμένουμε:
Την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 8μμ, στο Μεγάλο Θέατρο, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.
Στο Φεστιβάλ Ελευθερίας
Πολιτισμός – Διάλογος- Δημοκρατία
Η Ζωή και ο Jo Di δεν αποκαλύπτουν όλα όσα ετοιμάζουν. Δίνουν μόνο μια μικρή γεύση και υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά, που θα γράψει ιστορία.
Η σατιρική, μουσική παράσταση «A.I. Σιχτίρ στην Εξουσία» κάνει την αρχή.
Απομένει μόλις μία ημέρα.
Το 1ο Φεστιβάλ Ελευθερίας ξεκινά.
Δείτε και μάθετε περισσότερα στο freedomfestival.gr
Για να έρθετε στο Μεγάλο Θέατρο στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να φτάσετε αρχικά στον Σταθμό ΗΣΑΠ/Μετρό «Πειραιάς» (Γραμμή 1 ή Γραμμή 3) και από εκεί να επιβιβαστείτε σε λεωφορείο ή τρόλεϊ.
🚌 Με Τρόλεϊ (Από Πειραιά) Γραμμή 20 (Δραπετσώνα – Καστέλλα – Νέο Φάληρο):
Επιβιβάζεστε έξω από τον σταθμό του Πειραιά και αποβιβάζεστε στην τελική στάση «Τέρμα 20 (Δραπετσώνα)» ή στη στάση «Δραπετσώνα». Από εκεί, η είσοδος του Πολυχώρου (από την Πλατεία Αναγνωσταρά ή τον Υδατόπυργο) απέχει περίπου 8-12 λεπτά με τα πόδια.






