Παρασκευή , 14 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ 89o ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Η ώρα των τελικών έφτασε. Σε Live Stream όλες οι κούρσες
ΕΛΛΑΔΑ

89o ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Η ώρα των τελικών έφτασε. Σε Live Stream όλες οι κούρσες

Και τώρα έρχονται τα καλύτερα. Η διαδικασία των προκριματικών, επαναληπτικών και ημιτελικών της; Α΄Φάσης  του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και από αύριο μέχρι και την Κυριακή έρχεται η «μάχη» του βάθρου.

Και σήμερα στην περιοχή του κωπηλατοδρομίου οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και βοήθησαν τα μέγιστα όλα τα πληρώματα να καταθέσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό του αγωνίσματός τους. Όμως μόνο έξι πληρώματα χωράνε σε ένα τελικό κι αυτά ανά αγώνισμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αύριο Σάββατο στους 17 συνολικά που θα διεξαχθούν για της κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών Κάτω των 23 ετών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αγωνισμάτων της Παρασκευής μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 08:55 με τον τελικό Β΄ του Σκιφ Νεανίδων και θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 13:00 με τον τελικό των οκτακώπων Εφήβων. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Από το πρωί του Σαββάτου όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν και όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Σχοινιά αφού θα μεταδίδεται Live Stream μέσω του καναλιού της Ομοσπονδίας στο YouTube και των επίσημων κοινωνικών δικτύων της Ομοσπονδίας.

Πηγή https://www.kopilasia.gr/

Related Articles

Seanergy Maritime Announces Successful Delivery of a Japanese Capesize Vessel and Two New Time Charter Agreements with Costamare Bulkers Inc.

Η Seanergy Maritime ανακοινώνει την επιτυχή παράδοση ενός ιαπωνικού Capesize και δύο συμφωνίες...

ΜΕΛΙΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ: Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή, Συγχαρητήρια Ελλάδα!!

Η Πρόεδρος της Neptune Group, κυρία Μελίνα Τραυλού συγχαίρει τον αθλητή  Εμμανουήλ...

Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Σαλαμίνα

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού...

Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας και Κατάρτισης 2024 του ΣΕΔ

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ)  διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το...