Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Έναρξη εγγραφών στα Ναυτιλιακά Σεμινάρια του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Έναρξη εγγραφών στα Ναυτιλιακά Σεμινάρια του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (HSA HellenicShipbrokersAssociation) προχωρά στη διοργάνωση των επιμορφωτικών του πρακτικών Σεμιναρίων για 26η συνεχή χρονιά.

 

Τα Σεμινάρια του HSA έχουν βραβευθεί επανειλημμένα, και αφορούν όλους όσους έχουν τη διάθεση να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στα περί τη ναυτιλία επαγγέλματα, είτε είναι φοιτητές ή απόφοιτοι, είτε ήδη επαγγελματίες. Τα Σεμινάρια προσφέρουν συμπυκνωμένη πρακτική γνώση, που δεν είναι δυνατόν να ληφθεί από αλλού, επιλύουν απορίες, συμπληρώνουν κενά, και καλύπτουν όλα τα θέματα που άπτονται της σημερινής ναυτιλίας.

 

Ολοι ανεξαιρέτως οι Εισηγητές είναι έμπειροι επαγγελματίες του ναυτιλιακού χώρου, οι οποίοι έχουν τη φιλοδοξία να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και να αναδείξουν νεότερα στελέχη, μέσω της διαρκούς ενημέρωσης, της καλλιέργειας διαπροσωπικών επαφών και της δια βίου εκπαίδευσης, διατηρώντας το γνωστικό υπόβαθρο των επαγγελματιών του χώρου σε ιδιαίτερα υψηλό ποιοτικό επίπεδο.

 

Η παρακολούθηση του απαιτητού αριθμού Σεμιναρίων, σε συνδυασμό με την επιτυχή συμμετοχή στις σχετικές εξετάσεις, οδηγεί στην απόκτηση του SGC (ShipbrokersGnosisCertificate), το οποίο προσυπογράφεται και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

 

Πρέπει να αναφερθεί ότι οι απόφοιτοι των Σεμιναρίων και κάτοχοι του SGC έχουν πολύ υψηλά ποσοστά απορρόφησης σε εταιρείες του κλάδου, τόσο στον τομέα της μεσιτείας ναυλώσεων ή αγοραπωλησιών πλοίων, όσο και σε πλοιοκτήτριες ή εταιρείες ναυλώσεων πλοίων, αλλά και σε άλλους σχετικούς κλάδους όπως ναυτιλιακές ασφαλίσεις, πρακτόρευση, προμήθειες πλοίων, κλπ., οι δε αριστούχοι έχουν τη δυνατότητα συνέχισης της επιμόρφωσής τους μέσω υποτροφιών για φοίτηση σε προγράμματα συνεργαζομένων με τον HSA εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 

Το πλήρες πρόγραμμα των Σεμιναρίων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του HSA (hsa.gr), ενώ περαιτέρω πληροφορίες μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει:

  • από το σχετικό link (https://www.hsa.gr/seminars.html ) της ιστοσελιδας
  • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στη διεύθυνση (hsa@hsa.gr)
  • τηλεφωνικά από τη Γραμματεία του Συνδέσμου, τηλέφωνο 210 4220055
  • από τα γραφεία του Συνδέσμου (Ηρ. Πολυτεχνείου & Σκουζέ 26, Πειραιάς 18536).

 

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, όπως συνήθως, συνεπώς προτείνεται η έγκαιρη προεγγραφή στα Σεμινάρια με εκδήλωση ενδιαφέροντος στη Γραμματεία του Συνδέσμου.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης του HSA

Related Articles

FURUNO HELLAS helps Thessaly

FURUNO HELLAS has contributed to Thessaly people support by supplying with essentials...

Ο Γιώργος Ξηραδάκης για την ακρίβεια και την αναβάθμιση της οικονομίας

Από τον Γιώργο Ξηραδάκη ιδρυτή και ceo of  XRTC Business consultants L.T.D....

Jotun Hellas pioneers vessel maintenance and safety with novel Aerial Drone Inspection Service

We are excited to launch our groundbreaking Aerial Drone Inspection Service, ensuring...

NAVIGATING THE MARITIME LANDSCAPE: Insights into GREECE’S shipping industry

Greece continues to hold a strong position in the maritime industry, demonstrating...