Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Σπύρος Σπυρίδων: Υποψήφιος με την “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ”
ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Σπυρίδων: Υποψήφιος με την “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ”

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι.

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη ως υποψήφιου στην “Περιφερειακή Ενότητα Νήσων” της Αττικής, που για εμένα είναι  ο φυσικός μου χώρος. Περιοχή  που γνωρίζω βιωματικά, ο  Τόπος που ζω και διαχρονικά έχω υπηρετήσει με βαθύ αίσθημα ευθύνης από όποια θέση με τίμησαν οισυμπολίτες μου.

Ιδιαίτερα, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, που για μένα δεν αποτέλεσε ποτέ “σταθμό” αλλάέναν διαρκή προορισμό, ένα όμορφο ταξίδι προόδου και ανάπτυξης για την περιοχή μας.

Μια περιοχή για την οποία γνωρίζω πολύ καλά τόσο τις σοβαρέςπροκλήσεις που ,κυρίως λόγω των θεμάτων της νησιωτικότητας, όσο και τις εξαιρετικές δυνατότητες και την προοπτική που έχει σε πάρα πολλούς τομείς.

Δυνατότητες οι οποίες όμως απαιτούν σχέδιο, στρατηγική, συνεργασία και δουλειά για ναφέρουν τους επιθυμητούς καρπούς και αποτελέσματα.

Για τους λόγους αυτούς, για όλα αυτά που μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε, κοιτώνταςμπροστά, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση του Περιφερειάρχη ΑττικήςΓιώργου Πατούλη και να συστρατευθώ με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» ως υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Απευθυνόμενος λοιπόν σήμερα σε όλες και όλους σας, στους συμπολίτες μου της Σαλαμίνας,της Αίγινας, του Αγκιστρίου,του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων,της Ύδρας, τωνΣπετσών, των Κυθήρων και των Αντικυθήρων,σας ζητώ να αξιολογήσετε, όχι μόνο την μέχρι σήμεραπροσπάθεια και την αποτελεσματικότητα του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, σε μίααντικειμενικά πολύ δύσκολη τετραετία για την Αττική αλλά και για την Χώρα μας, αλλά και τηνδική μου πολιτική και κοινωνική διαδρομή, τη γνώση,την πολυετή εμπειρία, τηναποτελεσματικότητα και τον βαθμό της συμβολής που μπορώ να έχω στην-αδιαμφισβήτητη για μένα – προοπτική της μοναδικής για την Αττική, περιοχής μας,ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη σας.

 

Να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο, που αξίζει ο Τόπος μας, που αξίζουμε όλοι μας.

Ένα αύριο που θα το έχουμε σχεδιάσει και δημιουργήσει μαζί.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Σπύρος Σπυρίδων

Υποψήφιος  στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

με την “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ” του Γιώργου Πατούλη.

Related Articles

«Προς θάλασσα μεριά…»το νέο βιβλίο της Δανάης Μπεζαντάκου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την Δανάη Μπεζαντάκου ανακοινώνουμε την δημιουργία...

Επικαιρότητα 19ης Απριλίου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο λόρδος Βύρωνας και ο γουοκισμός. 19 Απριλίου συμπληρώνονται διακόσια χρόνια...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”, πλήρης ψηφιοποίηση της Διεύθυνσης Μεταφορών»

 Έκτακτη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνηση, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την Υφυπουργό...

Επικαιρότητα 20ης Απριλίου

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας το θηριώδες αεροσκάφος C-130J των...