Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Συνάντηση ΥΝΑΝΠ Μ.Βαρβιτσιώτη με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου Matthew Lodge
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Συνάντηση ΥΝΑΝΠ Μ.Βαρβιτσιώτη με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου Matthew Lodge

Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου Matthew Lodge (29.08.2023)

 

Συνάντηση με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Matthew Lodge είχε σήμερα στο γραφείο του ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο πλαίσιο διατήρησης και ενίσχυσης των διμερών ναυτιλιακών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου.

Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα, καθόσον αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακόμα, εξετάστηκαν δυνατότητες εμβάθυνσης της συνεργασίας Ελλάδας – Ηνωμένου Βασιλείου επί ναυτιλιακών θεμάτων, ιδίως στο πλαίσιο του IMO, βασιζόμενη στην  κοινή πολιτική προσέγγιση των δύο χωρών σε θέματα ναυτιλιακών μεταφορών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Lodge συνεχάρη τον κ. Βαρβιτσιώτη για την διαχείριση και τον συντονισμό των επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές στη Ρόδο.

 

Δείτε εδώ το tweet

https://www.ynanp.gr/el/gr-epikoinwnias-enhmerwshs/synanthsh-ypoyrgoy-naytilias-kai-nhsiwtikhs-politikhs-miltiadh-barbitsiwth-me-ton-presbh-toy-hnwmenoy-basileioy-matthew-lodge-29082023/

Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

CARELL SA: What is the process of the emergency ship repairs at sea?

FAQ Friday: In urgent repair scenarios, our swift action minimizes downtime and...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...