Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Running to the Sky του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Running to the Sky του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/11 ο Αγώνας Running to the Sky που διοργάνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων και το Γραφείο Αθλητισμού Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

290 άτομα έτρεξαν μια πανέμορφη διαδρομή 5 χλμ μέσα στο Άλσος Βεΐκου με τον καιρό σύμμαχο. ‘Ήταν μια δράση αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Συγκεντρώθηκαν προϊόντα υγιεινής τα οποία θα μεταφερθούν για διανομή στους κατοίκους της Θεσσαλίας από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο εκπροσωπήθηκε επάξια από τη Λιμενάρχη και στελέχη του.

Ολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές του Λιμενικού Σώματος συμμετείχαν ως «δείκτες» στην καταπράσινη διαδρομή των 5 χλμ. Στελέχη του Λιμενικού Σώματος και οι οικογένειές τους αλλά και η στρατιωτική ηγεσία του Σώματος έτρεξαν και περπάτησαν για καλό σκοπό, αν και πολλά από τα στελέχη εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους! Στον αγώνα έλαβαν μέρος και μικροί αθλητές όπου ο ενθουσιασμός τους μας παρέσυρε!

Ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) για την παρουσία της, την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), το Δήμο Γαλατσίου και τον Δήμαρχο κ. Μαρκόπουλο Γεώργιο (ο οποίος παραβρέθηκε στον Αγώνα), τη Septona που χορήγησε 30 κούτες μωρομάντιλα και τη Ατλάντα ΑΕ για τις μπάρες δημητριακών που έλαβαν όλοι οι αθλητές.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Πρώτος ο Κωνσταντίνος Ρέντας (23:40), δεύτερος ο Νίκος Μορέλλας (23:51) και τρίτος ο Σπύρος Παπαδάτος (24:19).

Πρώτες στις γυναίκες ήταν οι Αγγελική Παπαϊωάννου και Κατερίνα Παπαϊωάννου με 30:21. Τρίτη τερμάτισε η Σταυρούλα Κοντραφούρη (31:33).

 

https://www.ynanp.gr/el/gr-epikoinwnias-enhmerwshs/me-megalh-epityxia-pragmatopoih8hke-o-agwnas-running-to-the-sky-toy-ypoyrgeioy-naytilias-nhsiwtikhs-politikhs/

Related Articles

Γιάννης Κοκαράκης- BureauVeritas: Ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο για πλοία και για εξοπλισμό

Ο Δρ. Γιάννης Κοκαράκης Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Hellenic BS-ME Zone...

New partnership: Vanos S.A. and Particles plus

VANOS S.A. is proud to announce a new partnership with Particles Plus,...

Ομιλία και συναντήσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη στην 33η Συνέλευση του (ΙΜΟ)

«Πρέπει να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της ναυτιλίας και να δώσουμε λύσεις στα...

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v New Orleans with Kawasaki

ATHENS, GREECE,–Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company...