Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ: Όλοι για τον Πειραιά-Αλληλεγγύη-εθελοντισμός
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ: Όλοι για τον Πειραιά-Αλληλεγγύη-εθελοντισμός

Από τον Άγγελο-Ιωάννη Μπουλντούμη, ceo των Κέντρων ξένων γλωσσών και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά

«’Ηδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον εορτασμό της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, των Χριστουγέννων, αλλά και της έλευσης του νέου χρόνου. “Ηδη η πόλη μας μπαίνει στο κλίμα και στις 8 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δημοτικό Θέατρο, από τον Δήμαρχο του Πειραιά Γιάννη Μώραλη θα σημάνει και τυπικά μια σειρά από εκδηλώσεις που θα γίνουν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας μας.

Πίστευα και πιστεύω ότι οι μέρες αυτές εκτός από τις θύμησες των παιδικών μας χρόνων, αποτελούν και διαχρονικά μια εσωτερική πρόκληση. Και αυτή δεν είναι άλλη εκτός από το να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές , με αγαπημένους ανθρώπους, να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το Πνεύμα των Χριστουγέννων που είναι η Προσφορά , η Αλληλεγγύη και η Αγάπη.

Με αυτό το σκεπτικό αποφασίσαμε φέτος ως “Ομιλος Κέντρων Ξένων Γλωσσών Μπουλντούμη και Esolnet Hellas να κάνουμε πράξη μαζί με τους συνεργάτες μας, το Δήμο Πειραιά, το Κανάλι Ένα και την Εκκλησία της πόλης μας, αναλαμβάνοντας μια πρωτοβουλία στο να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που για μια σειρά από λόγους περνούν αυτές τις ημέρες δύσκολα και κυρίως τα παιδιά.

Γνωρίζω ότι σε αυτή μας την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι. Και άλλοι φορείς, ο Δήμος μας, η Εκκλησία,η Πολιτεία κάνουν κάτι το αντίστοιχο. Αλλά μέσα μου πιστεύω ότι όσο περισσότεροι ενωνόμαστε σε πράξεις αγάπης, τόσο ο κύκλος της αλληλεγγύης θα μεγαλώνει και θα χωράει περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινήσαμε στις 10 Νοεμβρίου αυτή μας την προσπάθεια. Και μετατρέψαμε τα κέντρα μας  από κυψέλες γνώσης  σε χώρους αγάπης και προσφοράς. Και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές μας, τους γονείς τους, και μια σειρά από άλλους ανθρώπους που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Έφεραν πράγματα που για εμάς μπορεί να είναι μικρά για αυτούς που θα τα παραλάβουν θα είναι μεγάλα. Σε αυτό το κάλεσμα που θα κρατήσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου σας περιμένω όλους να βοηθήσετε. Να γίνουμε πολλοί. Να γίνουμε όλοι μας χορηγοί Αγάπης. Ας φέρει ο καθένας ότι μπορεί. Ρούχα ,Παιχνίδια, είδη προσωπικής Υγιεινής, συσκευασμένα τρόφιμα. Θα μοιραστούν στους Ιερούς Ναούς της πόλης μας, στο Σύνδεσμο Φίλων ΕΑΝΠ Μεταξά- “Στάσου κοντά” μας, στον “Ομιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων για τους άστεγους, στην “Αργώ” και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Ας συγκεντρώσουμε αγάπη, ας γίνουμε χορηγοί Αγάπης, ας συμμετάσχουμε στη δράση ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ με όποιο τρόπο αποφασίσει ο καθένας να ενωθεί με την εθελοντική αυτή δράση.

Σας περιμένουμε στις 13 Δεκεμβρίου και ώρα 6μ.μ στον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Μυκάλης 51 στον Πειραιά, στην εκδήλωση αγάπης της Εθελοντικής δράσης ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ των Κέντρων μας.

Ελάτε και φέρτε τη χορηγία -προσφορά της αγάπης σας».

Related Articles

Ευάγγελος Κορκίδης: Πασχαλινό…πορτοφόλι 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη Οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να πιέζουν τους...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πασχαλινές ευχές

Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος...

ΔΣΠ: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ...

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός δημιουργείται στα Καμίνια από το Βαφειαδάκειο Ίδρυμα

Γιάννης Μώραλης: «Δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές για τη φιλοξενία παιδιών της πόλης...