Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Ο Δημήτρης Ίσαρης για τις εκλογές του ΟΕΕ και την ΔΗ.ΚΙ.Ο
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Δημήτρης Ίσαρης για τις εκλογές του ΟΕΕ και την ΔΗ.ΚΙ.Ο

Ο κ.  Δημήτρης Ίσαρης   φοροτεχνικός, παρευρέθηκε σε μια εκπληκτική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Γ.Χριστόπουλος και ο Χ.Κρίγκας με θέμα την  ΔΗ.ΚΙ.Ο. και τις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας.

Σύντομος χαιρετισμός του κ. Δημήτρη  Ίσαρη:

Να Καλησπερίσω τους δασκάλους μας που περάσαμε από τα θρανία για να τους  ακούσουμε, και τον κ. Σαφαρή και τον κ. Γιαννόπουλο τον κ. Αργυρό, εγώ θυμάμαι   με τον κ. Αργυρό να προσπαθούμε να θυμηθούμε και να καταλάβουμε ποια εγκύκλιο  και ποια παράγραφο μας έλεγε  ότι είναι αυτή η παράβαση, κλπ… γιατί  ήταν πραγματικά μια βιβλιοθήκη. Ας πάμε για λίγο στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

Με τον Χρήστο ήμασταν  ήδη εκλεγμένοι με την παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο. τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω με την επιτροπή των λογιστών με την επιτροπή του Υπουργείου  των οικονομικών του myDATA κάναμε  τεράστιες προσπάθειες και έχω την εντύπωση ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα, καταφέραμε να ψηφιστεί η ασθένεια των λογιστών, και τα όρια από  50.000 να κατέβουν  στις 30.000 χιλιάδες, δώσαμε μεγάλη προσπάθεια  και μάχη για το νόμο 4557/18 , τα πρόστιμα των ΜΥΦ και τα πρόστιμα κάτω από  100 ευρώ, σταθήκαμε δίπλα στον Υπουργό μας τον  Άδωνη τον Γεωργιάδη, στις επιστρεπτέες προκαταβολές και νομίζω ότι  βάλαμε  ένα μικρό λιθαράκι να μοιραστούν τα χρήματα αυτά στις επιχειρήσεις  και  να σταθεί όρθια η  Οικονομία.

Πάμε στο μετεκλογικό πεδίο. Κατ΄αρχάς να πω ότι  μέχρι  εχθές το ψηφοδέλτιο μας, ήταν φτωχό, τώρα που είναι μαζί μας και ο Γιώργος Χριστόπουλος έγινε πλούσιο, και θα ήθελα πραγματικά ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον  Γιώργο, γιατί είναι ο δάσκαλός μας. Δεν περισσεύει κανείς και  πόσο μάλλον  ο δάσκαλος όλων μας. Μετεκλογικά λοιπόν, αφού θα είμαστε  η πρώτη δύναμη και θα έχουμε κερδίσει στις εκλογές και   θα είναι  πρόεδρος ο Κωστής ο Κόλλιας, έχουμε να διεκπεραιώσουμε το θέμα της ασθένειας όπου πρέπει να βγει υπουργική απόφαση, έχουμε  να παλέψουμε για να μηδενίσουμε τα όρια και έχουμε  ένα σημαντικό θέμα το οποίο δεν  συζητήθηκε, δεν ακούστηκε αυτή η λέξη  απόψε, και εμένα με στεναχώρησε  γιατί έπρεπε να ακουστεί:  Τη μητέρα των μαχών τα myDATA. ‘Εχουμε λοιπόν ένα συνεχόμενο πόλεμο ή μάχη  πείτε  όπως θέλετε,  που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια , παλεύουμε να καλυτερέψουμε την όλη κατάσταση με τα myDATA και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι θα γίνει αυτό  κάποια στιγμή, μετά από ένα ή δύο χρόνια. Το αρνητικό είναι μια συμφωνία με τον κ. Διοικητή ότι θα επιβάλει πρόστιμο  με την προϋπόθεση να συζητηθεί μαζί μας,  με το Οικονομικό Επιμελητήριο. Δυστυχώς βιάστηκε δεν  συζητήθηκαν ποτέ και τα πρόστιμα είναι μέσα στο νομοσχέδιο, θα πρέπει να τα δούμε να τα ξανασυζητήσουμε  μαζί του.

Κλείνοντας  για να μην σας κουράσω, άλλη μια φορά θέλω να φωνάξω να σηκωθείτε από τους καναπέδες να σηκωθείτε από το πληκτρολόγιο συνάδελφοι, γιατί  θέλουμε μια νωπή εντολή να συνεχίσουμε να  παλεύουμε για τον κλάδο, τίποτα άλλο.. μόνο για τον κλάδο.

Ο κ. Ίσαρης λογιστής-φοροτεχνικός, είναι πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά, υποψήφιος για το Οικονομικό Επιμελητήριο  Ελλάδος με την  ΔΗ.ΚΙ. Ο

 

Από αριστερά: ο κ. Ίσαρης, ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, η σύζυγος του κ. Ίσαρη κ. Ρούλα Βογιαντζή.

Related Articles

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

ΣΟΛΠ: Ημέρα εκκίνησης Φορολογικών Δηλώσεων για το 2024

Από τον  Δημήτρη  Ίσαρη πρόεδρο ΣΟΛΠ, εκλεγμένο μέλος στη  ΣΤΑ, Πρόεδρο του...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟΝ CAPT ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Το American BC University Business and Theology απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου...