Παρασκευή , 1 Μάρτιος 2024
Home SLIDER Ο Δημήτρης Ίσαρης για τις εκλογές του ΟΕΕ και την ΔΗ.ΚΙ.Ο
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Δημήτρης Ίσαρης για τις εκλογές του ΟΕΕ και την ΔΗ.ΚΙ.Ο

Ο κ.  Δημήτρης Ίσαρης   φοροτεχνικός, παρευρέθηκε σε μια εκπληκτική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Γ.Χριστόπουλος και ο Χ.Κρίγκας με θέμα την  ΔΗ.ΚΙ.Ο. και τις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας.

Σύντομος χαιρετισμός του κ. Δημήτρη  Ίσαρη:

Να Καλησπερίσω τους δασκάλους μας που περάσαμε από τα θρανία για να τους  ακούσουμε, και τον κ. Σαφαρή και τον κ. Γιαννόπουλο τον κ. Αργυρό, εγώ θυμάμαι   με τον κ. Αργυρό να προσπαθούμε να θυμηθούμε και να καταλάβουμε ποια εγκύκλιο  και ποια παράγραφο μας έλεγε  ότι είναι αυτή η παράβαση, κλπ… γιατί  ήταν πραγματικά μια βιβλιοθήκη. Ας πάμε για λίγο στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

Με τον Χρήστο ήμασταν  ήδη εκλεγμένοι με την παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο. τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω με την επιτροπή των λογιστών με την επιτροπή του Υπουργείου  των οικονομικών του myDATA κάναμε  τεράστιες προσπάθειες και έχω την εντύπωση ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα, καταφέραμε να ψηφιστεί η ασθένεια των λογιστών, και τα όρια από  50.000 να κατέβουν  στις 30.000 χιλιάδες, δώσαμε μεγάλη προσπάθεια  και μάχη για το νόμο 4557/18 , τα πρόστιμα των ΜΥΦ και τα πρόστιμα κάτω από  100 ευρώ, σταθήκαμε δίπλα στον Υπουργό μας τον  Άδωνη τον Γεωργιάδη, στις επιστρεπτέες προκαταβολές και νομίζω ότι  βάλαμε  ένα μικρό λιθαράκι να μοιραστούν τα χρήματα αυτά στις επιχειρήσεις  και  να σταθεί όρθια η  Οικονομία.

Πάμε στο μετεκλογικό πεδίο. Κατ΄αρχάς να πω ότι  μέχρι  εχθές το ψηφοδέλτιο μας, ήταν φτωχό, τώρα που είναι μαζί μας και ο Γιώργος Χριστόπουλος έγινε πλούσιο, και θα ήθελα πραγματικά ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον  Γιώργο, γιατί είναι ο δάσκαλός μας. Δεν περισσεύει κανείς και  πόσο μάλλον  ο δάσκαλος όλων μας. Μετεκλογικά λοιπόν, αφού θα είμαστε  η πρώτη δύναμη και θα έχουμε κερδίσει στις εκλογές και   θα είναι  πρόεδρος ο Κωστής ο Κόλλιας, έχουμε να διεκπεραιώσουμε το θέμα της ασθένειας όπου πρέπει να βγει υπουργική απόφαση, έχουμε  να παλέψουμε για να μηδενίσουμε τα όρια και έχουμε  ένα σημαντικό θέμα το οποίο δεν  συζητήθηκε, δεν ακούστηκε αυτή η λέξη  απόψε, και εμένα με στεναχώρησε  γιατί έπρεπε να ακουστεί:  Τη μητέρα των μαχών τα myDATA. ‘Εχουμε λοιπόν ένα συνεχόμενο πόλεμο ή μάχη  πείτε  όπως θέλετε,  που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια , παλεύουμε να καλυτερέψουμε την όλη κατάσταση με τα myDATA και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι θα γίνει αυτό  κάποια στιγμή, μετά από ένα ή δύο χρόνια. Το αρνητικό είναι μια συμφωνία με τον κ. Διοικητή ότι θα επιβάλει πρόστιμο  με την προϋπόθεση να συζητηθεί μαζί μας,  με το Οικονομικό Επιμελητήριο. Δυστυχώς βιάστηκε δεν  συζητήθηκαν ποτέ και τα πρόστιμα είναι μέσα στο νομοσχέδιο, θα πρέπει να τα δούμε να τα ξανασυζητήσουμε  μαζί του.

Κλείνοντας  για να μην σας κουράσω, άλλη μια φορά θέλω να φωνάξω να σηκωθείτε από τους καναπέδες να σηκωθείτε από το πληκτρολόγιο συνάδελφοι, γιατί  θέλουμε μια νωπή εντολή να συνεχίσουμε να  παλεύουμε για τον κλάδο, τίποτα άλλο.. μόνο για τον κλάδο.

Ο κ. Ίσαρης λογιστής-φοροτεχνικός, είναι πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά, υποψήφιος για το Οικονομικό Επιμελητήριο  Ελλάδος με την  ΔΗ.ΚΙ. Ο

 

Από αριστερά: ο κ. Ίσαρης, ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, η σύζυγος του κ. Ίσαρη κ. Ρούλα Βογιαντζή.

Related Articles

Β.Κορκίδης: Αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων με υποτονική αγοραστική κίνηση

Από τον κ. Βασίλη Κορκίδη, πρόεδρο   ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ Αυλαία των χειμερινών...

Νέο Δ.Σ. για την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας-Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γ.Κουμπενάς

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων...

SOLEC: «Εμπόριο-Μεταφορές-Εξαγωγές :το τρίπτυχο της εξωστρεφούς εταιρικής ανάπτυξης»

«Εμπόριο-Μεταφορές-Εξαγωγές :το τρίπτυχο της εξωστρεφούς εταιρικής ανάπτυξης» κεντρικό θέμα ημερίδας της SOLEC...

Βασίλης Κορκίδης:«Πρωταθλήτρια» η Αττική στην αύξηση τζίρου στο λιανικό εμπόριο

Δήλωση προέδρου Ε.Β.Ε.Π.& Π.Ε.Σ.Α., Βασίλη Κορκίδη  «Πρωταθλήτρια» η Αττική στην αύξηση τζίρου...