Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του χώρου της λιμενικής εγκατάστασης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, μεταξύ Ε.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό έναν 45χρονο και δίκυκλου οχήματος ¨που οδηγούσε ένας 43χρονος.
Απο το περιστατικό τραυματίστηκε ο 43χρονος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ σε ιδιωτικό νοσοκομείο, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τον εντοπισμό 40 ατόμων στη Γαύδο την 13/02/2024 – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι – Σύγκρουση σκαφών στις Σπέτσες
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό σαράντα (40) αλλοδαπών στην παραλία ¨ΤΡΥΠΗΤΗ¨ της Γαύδου, τις πρωινές ώρες την 13-02-2024, γνωρίζεται ότι συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 28 ετών, ως διακινητές των υπολοίπων αλλοδαπών.
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράβαση του Ν. 4251/2014 ¨Παράνομη Διακίνηση¨, του Ν. 3386/2005 ¨Παράνομη είσοδος στη χώρα¨, του άρθρου 306 του Π.Κ. ¨Έκθεση¨ καθώς και του άρθρου 45 του Π.Κ. ¨Συναυτουργία¨.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και μια (01) ξύλινη λέμβος.
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών για σύγκρουση μεταξύ ενός Ε/Π-Α/Κ σκάφους και ενός Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή του στενού των Σπετσών, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών και στα δύο (02) σκάφη.
Το Ε/Π-Α/Κ σκάφος, με δύο (02) επιβαίνοντες, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών, ενώ το Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφος, με έναν (01) επιβαίνοντα, κατέπλευσε με ιδία μέσα στη Σπετσοπούλα. Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Λιμεναρχείο Σπετσών που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους και των δύο (02) σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν. Κατόπιν σχετικού βεβαιωτικού επιτράπηκε ο απόπλους στο Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφος για εκτέλεση μεμονωμένου πλου προς την Κοιλάδα Ν. Αργολίδας, όπου μετά τον κατάπλου του απαγορεύτηκε εκ νέου ο απόπλους από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης-ζημιάς από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...