Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ-Γεύμα εργασίας: “Εξακολουθούν να αποτελούν τα Βαλκάνια την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης?”
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ-Γεύμα εργασίας: “Εξακολουθούν να αποτελούν τα Βαλκάνια την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης?”

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας και συζήτηση για τα  Βαλκάνια με τίτλο Εξακολουθούν να αποτελούν τα Βαλκάνια την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης; και ομιλητές τους κυρίους Αλέξανδρο Μαλλιά, Πρέσβη επί τιμή, πρ. Πρέσβη της Ελλάδος σε Ουάσιγκτον, Σκόπια και Τίρανα,  Γιώργο Χρηστίδη, Καθηγητή στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Δρ.Χρήστο Τεάζη, Αναπληρωτή καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας. Συντονιστής της εκδήλωσης ο κύριος Γιάννης Χαραλαμπίδης Ιστορικός, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Radiome.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος αφού ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους και τα Μέλη για την παρουσία τους, ευχαρίστησε  και τον εμπνευστή της εκδήλωσης κύριο Ευάγγελο Σ. Μαρινάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πρόδρομος Ναυτικά Πρακτορεία και COO της Island Oil,και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς.

Στο  κάλεσμα της  αλληλοδικτύωσης των μελών και  της  στήριξης τους  στην Ναυτιλιακή   Λέσχη   Πειραιώς, παρευρέθηκαν και  οι 3  εκλεκτοί    Χορηγοί   της   εκδήλωσης κατ’αλφαβητική σειρά:

Από την χορηγό ναυτιλιακή εταιρεία, GRID SHIPPING, ο  Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας εφοπλιστής  Δρ. Πάνος Φασουλής και ο CEO  εφοπλιστής κύριος Σπύρος Τόγιας.

Ο εφοπλιστής κύριος Πάρις Κ. Ξανάλατος, Director της TIDELINE  INC.

Ο κύριος Κοσμάς  Μακρυγεώργος, Principal and Director της  Unibros Shipping Corporation.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών στους επίτιμους προσκεκλημένους ομιλητές.

Στην αρχική φωτογραφία:

Από αριστερά, ο Πρόεδρος της ΝΛΠ κύριος Αλεξανδράτος Σπ. Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΛΠ και Χορηγός του γεύματος κύριος Πάρις Κ. Ξανάλατος, Director της TIDELINE INC, ο Χορηγός του γεύματος κύριος Σπύρος Τόγιας CEO και Δρ. Πάνος Φασουλής, Πρόεδρος της GRIDSHIPPING & CAPITALLtd, ο εμπνευστής της εκδήλωσης κύριος Ευάγγελος Σ. Μαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Πρόδρομος Ναυτικά Πρακτορεία και COO της Island Oil, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, o ομιλητής Δρ. Γεώργιος Χρηστίδης, Καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής στα Βαλκάνια στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,ο Συντονιστής της εκδήλωσης κύριος Γιάννης Χαραλαμπίδης, Ιστορικός, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Radiome, ο ομιλητής κύριος Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβης επί τιμή, πρ. Πρέσβης της Ελλάδος σε Ουάσιγκτον, Σκόπια και Τίρανα, ο ομιλητής Δρ.Χρήστος Τεάζης, Αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας και ο επίσης Χορηγός της εκδήλωσης κύριος Κοσμάς Μακρυγεώργος, PrincipalandDirector της UnibrosShippingCorporation.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες:

 

Έναρξη με το καλωσόρισμα του Προέδρου της ΝΛΠ κυρίου Γεώργιου Σπ. Αλεξανδράτου και άποψη του επίσημου τραπεζιού.

 

Από αρισ. Πάρις Ξανάλατος,  Πάνος Φασουλής, Χρήστος Φασουλής,  ο εκλεκτός φίλος  Πάνος  Σαρίδης, Σπύρος  Τόγιας

 

Διακρίναμε απο αριστερά την κ. Σοφία Παπαδημητρίου Δικηγόρο (Dr. jur. München), Μέλος του ICC WOMEN HELLAS (Ομάδα Ναυτιλίας) ,  τον κ. Γιάννη Τριφύλη και  Γιώργο Μπακρατσά από  το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, την Κλαίρη Παπά ιστολόγιο Piraeus365.gr, την εξαίρετη Ελένη Αντωνιάδου CEO & Founder στην εταιρεία brainstorm. Managing Director Aegean Luxury Weddings, τον Ναύαρχο Βασίλη Πολίτη

 

Από αρ. Χρήστος Φασουλής GRID SHIPPING, Γιώργος Αλεξανδράτος πρόεδρος ΝΛΠ, Δρ. Πάνος Φασουλής εφοπλιστής Πρόεδρος της εταιρείας φορτηγών πλοίων  Grid Shipping & Capital Ltd.

 

 

Related Articles

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v Atalandi with Cargill

Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company specializing...

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε

To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε Διαβάστε το από τον παρακάτω σύνδεσμο https://issuu.com/ycg_gr/docs/aello-54 Παλαιότερα...

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Π – Τ/Ρ σκάφους στο Σαρωνικό

Εντοπισμός 15 αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη...

YES FORUM:  Γνώρισε την VShips! V.Group

Γνώρισε την VShips! V.Group 👉🏾 Σήμερα παρουσιάζουμε την ιστορία της VShips, πρωτοπόρο...