Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ «Πράσινο φως» στην ΕΤΒΑ για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση 14 Επιχειρηματικών Πάρκων / Βιομηχανικών Περιοχών
ΕΛΛΑΔΑ

«Πράσινο φως» στην ΕΤΒΑ για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση 14 Επιχειρηματικών Πάρκων / Βιομηχανικών Περιοχών

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης των Επενδυτικών Προτάσεων, στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στην πλατφόρμα διαβούλευσης της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, το θετικό  αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δίνει το «πράσινο φως» στην ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υποδομών σε 14 Βιομηχανικά Πάρκα με το επενδυτικό πλάνο να ανέρχεται σε 50,4 εκ. ευρώ. Οι ιδιοκτήτες γης, μετά την ενημέρωση που οργάνωσε η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ., συμμετείχαν στην ψηφοφορία των έργων στο πλαίσιο της δράσης «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα» της γενικής γραμματείας Βιομηχανίας, σε 14 Επιχειρηματικά Πάρκα / Βιομηχανικές Περιοχές. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα των έργων για κάθε πάρκο έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Διακήρυξης της Δράσης και του νομοθετικού πλαισίου για τους οργανωμένους υποδοχείς.

Related Articles

«Προσφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στο ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  17.6.2024»

  Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, όπως...

Επικαιρότητα 13ης Ιουνίου

ΕΘΝΙΚΑ Όταν φοράω το εθνόσημο, το σώμα μου πηγαίνει μόνο του Καλλιτεχνική...

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

Seanergy Maritime Announces Successful Delivery of a Japanese Capesize Vessel and Two New Time Charter Agreements with Costamare Bulkers Inc.

Η Seanergy Maritime ανακοινώνει την επιτυχή παράδοση ενός ιαπωνικού Capesize και δύο συμφωνίες...