Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home AGENDA Τιμητική εκδήλωση ΔΣΠ: ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τιμητική εκδήλωση ΔΣΠ: ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά εκδίδει δύο περιοδικά.

Την «Πειραϊκή Νομολογία» που είναι αμιγώς νομικό περιοδικό και φιλοξενεί επιστημονικά άρθρα, μελέτες και δικαστικές αποφάσεις κυρίως των Δικαστηρίων Πειραιά και την “Δικηγορική Επικαιρότητα” που είναι το ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗ ΑΜΙΓΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

https://www.dspeiraia.gr/magazines/TEYXOS%20159.pdf

Η «Δικηγορική Επικαιρότητα» δίνει ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, και όχι μόνο, για ζητήματα που απασχολούν τον δικηγορικό κλάδο και τη Δικαιοσύνη, για ζητήματα κοινωνικά, ιστορικά και πολιτιστικά, καθώς και για θέματα από τη δραστηριότητα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και των μελών του.

Η «Δικηγορική Επικαιρότητα» είναι Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΧΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ του ΔΣΠ σε θεσμικό, συνδικαλιστικό, επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο και της ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΟΥ προς την πόλη και την κοινωνία.

✓Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών δεκαετιών κυκλοφορίας του περιοδικού, το Δ.Σ. του Δ.Σ.Π. και η Συντακτική Επιτροπή της Δικηγορικής Επικαιρότητας, με επικεφαλής τους Ηλία Τζιτζικάκη, Σύμβουλο ΔΣΠ, Λίλη Αποστολίδου, Ιωάννα Θεοδωράτου, Αριάνα Στυλιανού, Δικηγόρους Πειραιά και Πέτρο Λακούτση και Δημήτρη Πιστικό, επ. Δικηγόρους Πειραιά, διοργανώνουν την Παρασκευή 29-3-2024 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (πρώην κεντρικό Ταχυδρομείο, Φίλωνος 29) ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, στην οποία θα τιμηθούν για την προσφορά τους οι συντελεστές και τα στελέχη του περιοδικού από την έναρξη της κυκλοφορίας του μέχρι και σήμερα.

https://www.dspeiraia.gr/article.asp?n=24259&p=13&d=

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...