Παρασκευή , 17 Μάιος 2024
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Χρυσό Βραβείο στην LogisticsWay για το έργο στην Ευβοϊκή Ζύμη στα EXPORT Awards 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρυσό Βραβείο στην LogisticsWay για το έργο στην Ευβοϊκή Ζύμη στα EXPORT Awards 2024

Το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ απέσπασε η LogisticsWay στην κατηγορία  Top Export Supply Chain Consultant στα  Greek Exports Forum & Awards 2024 με το Project name Πλακούντες, Βελτιστοποίηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την Ανάπτυξη Εξαγωγών στην εταιρεία Evoiki Zimi SA .

Με την  εφοδιαστική της αλυσίδα, να αποτελεί τον ποιο σημαντικό κρίκο της ανάπτυξης για την Ευβοϊκή Ζύμη , όπου  εμπλέκονται διαδικασίες παραγωγής ετοίμων προϊόντων, κύκλωμα αγορών για την εισαγωγή εμπορευμάτων, βοηθητικών υλών και Α’ υλών, αποθήκευση και την διακίνηση των εμπορευμάτων της, η LogisticsWay ανέλαβε τον εντοπισμός των αδύνατων κρίκων της αλυσίδας εφοδιασμού και την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για να βελτιωθούν οι  διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Αυτό μεταφραστικέ  σε αύξηση της αποδοτικότητας κατά 15% (χαμηλότερες επενδύσεις σε πόρους για ένα αποτέλεσμα που σημαίνει λιγότερο κόστος) και της αποτελεσματικότητας ή ανταποκρισιμότητας κατά 12% (βαθμός επίτευξης π.χ. επίπεδο customer service) και η εταιρεία σήμερα να έχει επιτύχει να εξάγει σε 37 χώρες από όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων το Ιράκ, το Κατάρ, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Αυστραλία και φυσικά οι Η.Π.Α. Στις κορυφαίες θέσεις των εξαγωγών βρίσκουμε το φύλλο κρούστας, το φύλλο σφολιάτας, το κανταΐφι, τις στριφτόπιτες με τυρί και σπανάκι, αλλά και τη σειρά Γλυκά και Αγαπημένα. Ο τζίρος από τις εξαγωγές ανέρχεται στο 50% εκ του οποίου το 15% προέρχεται από την αγορά της Αμερικής, όπου συνεργάζεται με δύο πολύ μεγάλους εισαγωγείς στην δυτική και ανατολική Ακτή αντίστοιχα.

Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, στην άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και στην απόλυτη διατήρηση της σταθερής υψηλής ποιότητας και μοναδικής σπιτικής γεύσης των προϊόντων της, ετοιμάζεται να επενδύσει σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.500 τ.μ. ανεβάζοντας με τον τρόπο αυτό ακόμα περισσότερο την παραγωγική δύναμή τους.

Ανακοίνωση από την  εταιρεία  Logistics  way

 

Μεγάλη Χαρά και τιμή που η εταιρεία μας Logistics Way απέσπασε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Top Export Supply Chain Consultant στα ethos EVENTS @Greek Exports Forum & Awards 2024 με το Project name Πλακούντες, Βελτιστοποίηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την Ανάπτυξη Εξαγωγών στην εταιρεία Evoiki Zimi SA .
Το βραβείο παρέλαβε η Dionissia Grigoropoulou Markopoulou
Ευχαριστούμε από καρδίας την διοίκηση της εταιρείας Nikos Konstantakis, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν αλλά και για το καταπληκτικό περιλάβουν εργασίας .

 

Related Articles

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΘΙΟΣ(ΣΒΑΠ): Η βιομηχανία θα αντέξει την κλιματική αλλαγή αν έχει βοήθεια

Είμαστε αποφασισμένοι ως βιομηχανία να γίνουμε αποτελεσματικοί και στις «μάχες» για την...

Τα 6 «ανοιχτά» προγράμματα της ΔΥΠΑ με επιχορήγηση έως 16.800 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας

Έξι προγράμματα επιδότησης της εργασίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που καλύπτουν...

ΕΕΑ: Branding στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοργανώνει...

ΣΟΛΠ: Επίκαιρη Φορολογική Ημερίδα 2024

ΣΟΛΠ H  επόμενη φορολογική ημερίδα  του ΣΟΛΠ για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις...